EETCAFE RHODOS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe Rhodos. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 20:34 Voor Appingedam net te ver weg , patat was koud dus ma in de magnetron opgewarmd. Smaak vlees viel wat tegen, de kip gyros was goed van smaak. Ijs was helaas al voor grotendeels gesmolten
23 mei 2024 om 9:52 Heel goed. Bezorger heel aardig
20 mei 2024 om 19:44 Het was fantastisch
5 mei 2024 om 12:10 1 ste keer besteld, levertijd 30 min eerder dan gepland en eten is lekker !! Gaan we zeker nog een keer doen
1 mei 2024 om 19:04 Bezorging was prima. Eten niet fantastisch. Knoflooksaus was heel bitter??, vlees zit bij de concurrent echt meer smaak aan en het eten is daar ook netjes opgemaakt met wat dikkere uienringen, tzatziki mag ook wel wat meer smaak aan. Patat was goed.
28 apr 2024 om 10:08 Eten was heerlijk! Bezorging half uur later dan verzochte tijd. Vorige keer werden we gebeld dat later kwam, nu niet. Ook geen sorry aan de deur.
15 apr 2024 om 19:40 Heerlijke dolmas
11 apr 2024 om 19:00 Koud vlees weinig gekruid ,
11 apr 2024 om 18:54 Bezorgster erg vriendelijk. Smaak uitstekend, sla had ik liever apart gehad en vlees had ik maar net genoeg aan en ik ben geen grote eter.
4 apr 2024 om 18:55 Enigste het vlees niet lekker gekruid en wat zwarte kantjes en niet echt warm
31 mrt 2024 om 19:57 De bezorger was op tijd en vriendelijk. Het eten was prima en de frites nog knapperig ondanks dat wij in een buitengebied wonen.
30 mrt 2024 om 18:41 Vlees was echt helemaal zwart van de kapsalon. Was gewoon bitter zo zwart. Meteen gebeld en uit service kwamen ze nieuwe brengen. Maar voor de rest snap ik niet hoe je dit durft. 2e portie was verder gewoon matig... beetje liefde voor je vak.